Paste cu spanac

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g spanac
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura tarhon
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puneti la fiert pastele in apa cu sare, fierbeti-le conform timpului inscris pe ambalaj si apoi scurgeti-le de apa.
  2. Pentru sos, opariti spanacul, scurgeti-l de apa si puneti-l intr-un blender, impreuna cu usturoiul verde, tarhonul si usturoiul uscat.
  3. Maruntiti ingredientele si condimentati sosul obtinut.
  4. Turnati-l peste pastele scurse de apa.
  5. La final presarati deasupra cascaval ras.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes