skip to main |
skip to sidebar
Paste cu jambon
Iti trebuie:
- un pachet de paste
- 400 g jambon de porc putin afumat
- 300 g ciuperci
- 450 ml smantana lichida pentru gatit
- 200 g telemea
- ulei de masline
- sare
- piper
- patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
- Pui pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.
- Lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, iar dupa ce au fiert le clatesti in apa rece si le lasi la scurs.
- Separat, intr-o tigaie pui uleiul de masline si apoi jambonul feliat si ciupercile curatate, spalate si taiate feliute.
- Dupa cateva minute, adaugi smantana si mai tii pe foc cateva minute.
- Amesteci toate ingredientele cu pastele si le aranjezi in farfurie, adaugi branza telemea rasa si presari patrunjel verde tocat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu