Paste cu jambon

Iti trebuie:

  • un pachet de paste
  • 400 g jambon de porc putin afumat
  • 300 g ciuperci
  • 450 ml smantana lichida pentru gatit
  • 200 g telemea
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.
  2. Lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, iar dupa ce au fiert le clatesti in apa rece si le lasi la scurs.
  3. Separat, intr-o tigaie pui uleiul de masline si apoi jambonul feliat si ciupercile curatate, spalate si taiate feliute.
  4. Dupa cateva minute, adaugi smantana si mai tii pe foc cateva minute.
  5. Amesteci toate ingredientele cu pastele si le aranjezi in farfurie, adaugi branza telemea rasa si presari patrunjel verde tocat.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes