Paste cu conopida la cuptor

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 1 conopida ( 1 kg )
  • 400 g carnati afumati
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas pui apa rece cu un praf de sare si o lingura de ulei, iar cand apa incepe sa fiarba adaugi pastele si pe fierbi cat timp este indicat pe ambalajul acestora.
  2. Dupa ce au fiert, tregi pestele printr-un jet de apa rece si le pui la scurs.
  3. Tai conopida bucatele, o speli si o pui la fiert in apa clocotita cu sare, cateva minute, pana se inmoaie si ea.
  4. Tai carnatii rondele.
  5. Cureti usturoiul si il pisezi intr-o tigaie antiaderenta.
  6. Adaugi carnatul si il lasi la prajit, la foc mic.
  7. Intr-un vas termorezistent asezi pastele, carnatul cu tot cu uleiul din tigaie, conopida, iar deasupra, razi cascavalul.
  8. Dai vasul la cuptor la foc potrivit, pana se inmoaie cascavalul.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes