skip to main |
skip to sidebar
Paste cu conopida la cuptor
Iti trebuie:
- 400 g paste
- 1 conopida ( 1 kg )
- 400 g carnati afumati
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- 3-4 catei de usturoi
Pregatesti asa:
- Intr-un vas pui apa rece cu un praf de sare si o lingura de ulei, iar cand apa incepe sa fiarba adaugi pastele si pe fierbi cat timp este indicat pe ambalajul acestora.
- Dupa ce au fiert, tregi pestele printr-un jet de apa rece si le pui la scurs.
- Tai conopida bucatele, o speli si o pui la fiert in apa clocotita cu sare, cateva minute, pana se inmoaie si ea.
- Tai carnatii rondele.
- Cureti usturoiul si il pisezi intr-o tigaie antiaderenta.
- Adaugi carnatul si il lasi la prajit, la foc mic.
- Intr-un vas termorezistent asezi pastele, carnatul cu tot cu uleiul din tigaie, conopida, iar deasupra, razi cascavalul.
- Dai vasul la cuptor la foc potrivit, pana se inmoaie cascavalul.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu