skip to main |
skip to sidebar
Salata cu paste si dovlecei
Iti trebuie:
- 1 punga paste
- 2 dovlecei
- 300 g broccoli congelat
- sucul de la 1/2 lamaie
- coaja de la 1/2 lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 150 g sos pesto
- 80 g seminte de floarea soarelui prajite
- 3 linguri parmezan ras
Pregatesti asa:
- Pui pastele la fiert in apa clocotita in care ai pus un praf de sare si o lingura de ulei.
- Speli si cureti dovleceii de coaja, ii dai pe razatoarea mare si ii lasi la scurs intr-o sita cateva minute.
- Incingi uleiul intr-o tigaie, adaugi broccoli si il calesti 5 minute, amestecand continuu.
- Adaugi dovleceii si usturoiul zdrobit si le calesti timp de 3 minute la foc iute.
- Scurgi pastele si pastrezi cateva linguri din apa in care au fiert.
- Pui pastele inapoi in oala, adaugi sosul pesto, asezonezi cu sare si piper si amesteci bine.
- Adaugi legumele calite, sucul de lamaie si coaja, semintele de floarea soarelui si amesteci bine.
- Servesti pastele cu parmezan ras.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu