skip to main |
skip to sidebar
Penne cu ciuperci
Iti trebuie:
- 4 rosii mari
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 500 g ciuperci proaspete
- 50 ml ulei
- 100 ml vin alb
- 400 g penne (paste scurte)
- 3 linguri parmezan ras
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Oparesti rosiile, le cureti de pielita si de seminte, apoi le toci.
- Cureti usturoiul si il zdrobesti marunt.
- Speli patrunjelul si il toci.
- Cureti ciupercile, le speli si le tai felii.
- Calesti ciupercile in ulei la foc potrivit impreuna cu usturoiul si patrunjelul, apoi sarezi si piperezi dupa gust.
- Adaugi vinul si mai lasi sa fiarba cateva minute, dupa care pui rosiile si le fierbi 5-6 minute.
- Fierbi pastele separat, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe plic.
- Apoi le scoti, le scurgi intr-o strecuratoare si le adaugi in sos impreuna cu cele 3 linguri de parmezan.
- Mai fierbi toate ingredientele timp de 2 minute pe foc mic, le potrivesti la gust cu diferite condimente si le servesti cu mult parmezan ras.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu