skip to main |
skip to sidebar
Ravioli cu nuci
Iti trebuie:
- 400 g raviolli cu cascaval
- 3 pere
- 200 ml frisca lichida
- 125 g nuci
- zeama de la 1/2 lamaie
- 2 crengute de cimbru
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Cureti perele, apoi le tai in patru, le scobesti mijlocul si le tai feliute subtiri.
- Stropesti feliutele de pere cu suc de pere natural, la care adaugi jumatate din cantitatea de nuci zdrobite.
- Incingi uleiul intr-o cratita, pui perele, nucile pisate, condimentezi cu sare si piper, si le lasi sa firba 5 minute, apoi adaugi frisca lichida si mai lasi sa fiarba 10 minute la foc lent, amestecand continuu.
- Fierbi ravioli, conform instructiunilor de pe punga, in apa cu sare.
- Pui sosul din nou la foc, adaugi cimbru si 2-3 linguri din apa in care au fiert pastele.
- Pui si pastele, le amesteci cu sosul si ornezi cu jumatati de nuci.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu