Ravioli cu nuci

Iti trebuie:

  • 400 g raviolli cu cascaval
  • 3 pere
  • 200 ml frisca lichida
  • 125 g nuci
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa: 
  1. Cureti perele, apoi le tai in patru, le scobesti mijlocul si le tai feliute subtiri.
  2. Stropesti feliutele de pere cu suc de pere natural, la care adaugi jumatate din cantitatea de nuci zdrobite.
  3. Incingi uleiul intr-o cratita, pui perele, nucile pisate, condimentezi cu sare si piper, si le lasi sa firba 5 minute, apoi adaugi frisca lichida si mai lasi sa fiarba 10 minute la foc lent, amestecand continuu.
  4. Fierbi ravioli, conform instructiunilor de pe punga, in apa cu sare.
  5. Pui sosul din nou la foc, adaugi cimbru si 2-3 linguri din apa in care au fiert pastele.
  6. Pui si pastele, le amesteci cu sosul si ornezi cu jumatati de nuci.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes