skip to main |
skip to sidebar
Paste cu sunca si cascaval
Iti trebuie:
- 400 g spaghete
- 350 g sunculita afumata
- 150 g cascaval
- 250 g telemea rasa
- 5 oua
- 60 g unt
- 1 legatura marar
- 5-6 linguri smantana
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa rece cu un praf de sare si o lingura de ulei.
- Cand apa incepe sa clocoteasca adaugi pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este mentionat pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert, le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
- Intre timp, tai sunculita afumata cubulete, branza telemea o dai pe razatoarea mare, mararul il toci marunt, iar cascavalul il toci cubulete.
- Intr-un vas mai mare amesteci pastele, cu sunca taiata cubulete, branza, cascavalul, mararul, smantana, ouale batute, sare si piper si amesteci bine.
- Ungi cu unt un vas termorezistent si asezi compozitia in vas.
- Introduci vasul in cuptor pentru circa 35 de minute, avand grija sa verifici din cand in cand daca s-a rumenit frumos.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu