skip to main |
skip to sidebar
Paste cu legume si sunca
Iti trebuie:
- 400 g paste
- o conserva morcovi tineri
- 300 g porumb dulce
- 400 g sunca presata
- 5 linguri sos tartar
- sare
- piper
- patrunjel verde
Pregatesti asa:
- Pui intr-un vas mai inalt apa rece cu o lingura de sare si o lingura de ulei la fiert.
- Cand apa da in clocot adaugi pastele si lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- In acest timp, tai sunca si morcovii marunt.
- Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
- Intr-un vas mai mare, pui pastele, sunca, porumbul scurs de zeama, morcovii si sosul tartar.
- Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si amesteci totul foarte bine.
- O asezi intr-un vas si o presari cu patrunjel tocat marunt.
- O lasi la rece 30 de minute inainte de a o servi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu