Macaroane cu branza

Iti trebuie:



  • 300 g macaroane  
  • 3 oua  
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 150 g branza de oi
  • 1 praf de nucsoara rasa
  • 1 praf de piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt  
  • 2 linguri pesmet  
  • 200 g cascaval afumat
Pentru decor iti trebuie: 
  • 2-3 rosii cherry  
  • frunze de rucola.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi macaroanele al dente in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori si le asezi intr-un castron mare.
  2. Separat, razi branza de oi, o amesteci cu branza de vaci bine scursa, galbenusurile, nucsoara si piper macinat, dupa gust.
  3. Amesteci compozitia cu macaroanele, adaugi albusurile batute spuma tare si torni totul intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  4. Introduci forma la cuptor pentru 30 de minute, o scoti si acoperi budinca cu felii subtiri de cascaval afumat.
  5. O mai lasi la cuptor 10 minute.
  6. O decorezi cu frunze de rucola si rosii cherry.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes