Paste cu piept de curcan

Iti trebuie:

  • 400 g piept de curcan
  • 300 g ciuperci
  • 400 g paste
  • 2 lingurite mac
  • 1 ceapa
  • 30 g unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml supa de vita
  • 200 g crema de branza
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai fasii subtiri, condimentezi cu sare si piper si pregatesti carnea pe gratar.
  2. Fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita. Le lasi sa se scurga, le clatesti sub un jet de apa rece, apoi le dai prin seminte de mac intr-o craticioara si le tii la cald.
  3. In timp ce fierbi pastele, ungi o tigaie mare teflonata cu putin ulei si o pui la foc potrivit.
  4. Calesti ceapa putin, adaugi ciupercile spalate, curatate si taiate in felii subtiri si le calesti cateva minute, pana cand ciupercile s-au inmuiat.
  5. Le pui intr-un castron mare.
  6. Topesti untul in tigaie la foc potrivit.
  7. Adaugi faina si o prajesti amestecand, timp de 1 minut.
  8. Pui treptat supa si lasi sa fiarba, amestecand pana cand sosul se ingroasa si incepe sa clocoteasca.
  9. Micsorezi flacara.
  10. Amesteci crema de branza si mustarul.
  11. Adaugi carnea de curcan impreuna cu legumele si zeama care s-a adunat in castron.
  12. Lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.
  13. Imparti pastele in farfurii, iar deasupra pui cu lingura sosul.
  14. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes