skip to main |
skip to sidebar
Paste cu piept de curcan
Iti trebuie:
- 400 g piept de curcan
- 300 g ciuperci
- 400 g paste
- 2 lingurite mac
- 1 ceapa
- 30 g unt
- 2 linguri faina
- 500 ml supa de vita
- 200 g crema de branza
- 1 lingurita mustar
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Speli bine pieptul de curcan, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai fasii subtiri, condimentezi cu sare si piper si pregatesti carnea pe gratar.
- Fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita. Le lasi sa se scurga, le clatesti sub un jet de apa rece, apoi le dai prin seminte de mac intr-o craticioara si le tii la cald.
- In timp ce fierbi pastele, ungi o tigaie mare teflonata cu putin ulei si o pui la foc potrivit.
- Calesti ceapa putin, adaugi ciupercile spalate, curatate si taiate in felii subtiri si le calesti cateva minute, pana cand ciupercile s-au inmuiat.
- Le pui intr-un castron mare.
- Topesti untul in tigaie la foc potrivit.
- Adaugi faina si o prajesti amestecand, timp de 1 minut.
- Pui treptat supa si lasi sa fiarba, amestecand pana cand sosul se ingroasa si incepe sa clocoteasca.
- Micsorezi flacara.
- Amesteci crema de branza si mustarul.
- Adaugi carnea de curcan impreuna cu legumele si zeama care s-a adunat in castron.
- Lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.
- Imparti pastele in farfurii, iar deasupra pui cu lingura sosul.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu