Paste cu branza si curcan

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 600 g gratare de curcan
  • 1 ardei gras rosu
Pentru sos iti trebuie:
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 150 g telemea
  • 4 frunze busuioc
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas pui la fiert apa rece cu un praf de sare si o lingurita de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba adaugi pastele si le lasi sa fiarba conform timpului indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert le clatesti sub un jet de apa rece si le pui la scurs.
  4. Tai gratarele de pui in fasii subtiri si le pui intr-un castron.
  5. Ardeiul gras il cureti de seminte si filamente si-l tai fasii.
  6. Pentru sos, topesti untul la foc mic, adaugi faina treptat, amestecand continuu, fara sa se formeze cocoloase.
  7. Adaugi treptat laptele si amesteci continuu.
  8. Lasi sa fiarba 10 minute, la foc mic, dupa care pui treptat branza rasa amestecand continuu.
  9. Lasi pana s-a topit branza si opresti focul.
  10. Condimentezi cu piper, frunzulitele de busuioc tocate marunt si cu sare, daca este nevoie.
  11. Torni sosul peste paste, carne si ardei, amesteci bine.
  12. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes