skip to main |
skip to sidebar
Paste cu dovleac si cascaval
Iti trebuie:
- 800 g dovleac copt
- 70 g unt
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 120 g slanina afumata
- 5 cartofi
- 350 g paste
- 100 g cascaval
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Cureti si speli bine ceapa.
- Calesti ceapa tocata marunt in uleiul amestecat cu unt.
- Adaugi slanina taiata fin si usturoiul tocat marunt.
- Dupa 3-4 minute, adaugi cartofii si dovleacul, taiati in cubulete mici.
- Cand legumele sunt bine patrunse, pui 1,5 l apa fiarta cu o lingura de legume uscate si potrivesti gustul de sare si piper.
- Lasi sa fiarba 15 minute, apoi adaugi pastele si mai lasi sa fiarba inca 10 minute.
- Servesti cu cascaval ras pe deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu