Paste cu dovleac si cascaval

Iti trebuie:

  • 800 g dovleac copt
  • 70 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 120 g slanina afumata
  • 5 cartofi
  • 350 g paste
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ceapa.
  2. Calesti ceapa tocata marunt in uleiul amestecat cu unt.
  3. Adaugi slanina taiata fin si usturoiul tocat marunt.
  4. Dupa 3-4 minute, adaugi cartofii si dovleacul, taiati in cubulete mici.
  5. Cand legumele sunt bine patrunse, pui 1,5 l apa fiarta cu o lingura de legume uscate si potrivesti gustul de sare si piper.
  6. Lasi sa fiarba 15 minute, apoi adaugi pastele si mai lasi sa fiarba inca 10 minute.
  7. Servesti cu cascaval ras pe deasupra.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes