skip to main |
skip to sidebar
Spirale cu pipote de pui
Iti trebuie:
- 400 g spirale
- 500 g inimioare si pipote de pui
- 2 cepe
- 3 rosii
- sare
- piper
- boia
- busuioc
- 3 linguri ulei de masline
- 100 g cascaval ras
Pregatesti asa:
- Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
- Cand apa da in clocot pui pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este indicat pe ambalaj.
- Cureti si toci cepele marunt si le pui la calit in cele trei linguri de ulei de masline incins.
- Pipotele taiate in trei si inimioarele in doua, le cureti de cheagurile de sange, apoi le adaugi sa se caleasca impreuna cu ceapa.
- Le calesti putin, apoi adaugi putina apa sau supa de pui si le lasi sa fiarba jumatate de ora.
- Dupa ce a scazut apa, adaugi sucul de la rosiile date pe razatoare si condimentele si le mai lasi 15 minute pe foc.
- Cand sunt gata, le amesteci cu pastele si le mai lasi pe foc 5 minute.
- Servesti pastele cu cascaval ras deasupra.
- In loc de paste in forma de spirale poti folosi si spaghete.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu