Spirale cu pipote de pui

Iti trebuie:

  • 400 g spirale
  • 500 g inimioare si pipote de pui
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa da in clocot pui pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este indicat pe ambalaj.
  3. Cureti si toci cepele marunt si le pui la calit in cele trei linguri de ulei de masline incins.
  4. Pipotele taiate in trei si inimioarele in doua, le cureti de cheagurile de sange, apoi le adaugi sa se caleasca impreuna cu ceapa.
  5. Le calesti putin, apoi adaugi putina apa sau supa de pui si le lasi sa fiarba jumatate de ora.
  6. Dupa ce a scazut apa, adaugi sucul de la rosiile date pe razatoare si condimentele si le mai lasi 15 minute pe foc.
  7. Cand sunt gata, le amesteci cu pastele si le mai lasi pe foc 5 minute.
  8. Servesti pastele cu cascaval ras deasupra.
  9. In loc de paste in forma de spirale poti folosi si spaghete.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes