Paste cu chiftelute

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 lingura condiment cu gust de pui
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul si il speli in mai multe ape.
  2. Lasi orezul la scurs.
  3. Amesteci carnea tocata cu ceapa curatata, spalata si tocata marunt, oul, orezul scurs bine de apa, sare, piper si condimentul pentru pui.
  4. Cu palmele umede modelezi chiftelute mici si rotunde.
  5. Fierbi pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. Dupa ce au fiert, le scurgi bine de apa.
  7. Intr- un vas termorezistent, uns cu ulei, pui pastele, apoi perisoarele, iar peste ele sucul de rosii si verdeata tocata marunt.
  8. Dai vasul la cuptor 30 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes