skip to main |
skip to sidebar
Paste cu chiftelute
Iti trebuie:
- 400 g paste
- 400 g carne tocata de pui
- 1 ceapa rosie mare
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 250 ml suc de rosii
- 1 lingura condiment cu gust de pui
- sare
- piper
- verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
- Alegi orezul si il speli in mai multe ape.
- Lasi orezul la scurs.
- Amesteci carnea tocata cu ceapa curatata, spalata si tocata marunt, oul, orezul scurs bine de apa, sare, piper si condimentul pentru pui.
- Cu palmele umede modelezi chiftelute mici si rotunde.
- Fierbi pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert, le scurgi bine de apa.
- Intr- un vas termorezistent, uns cu ulei, pui pastele, apoi perisoarele, iar peste ele sucul de rosii si verdeata tocata marunt.
- Dai vasul la cuptor 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu