Paste cu mazare si gorgonzola

Iti trebuie:

  • 300 g paste
  • 1 lingura sos pesto
  • 150 g mazare din conserva
  • 100 g gorgonzola
  • 1/2 lingura oregano
  • 1/2 lingura cimbru
  • 1/2 lingura patrunjel
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Cand sunt gata, scurge-le de apa si pune-le intr-un castron.
  3. Incinge intr-o tigaie uleiul, adauga mazarea scursa de zeama, ierburile si caleste-le cat sa se inmoaie putin.
  4. Stinge cu vinul ab, drege gustul de sare si piper si da-le intr-un clocot.
  5. Toarna sosul fierbinte peste paste, adauga sosul Pesto, iar la final, branza gorgonzola sfaramata.
  6. Amesteca si serveste imediat.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes