skip to main |
skip to sidebar
Paste cu bacon si ciuperci
Iti trebuie:
- 1 pachet de paste colorate ( 400 g )
- 250 g bacon
- 250 g ciuperci
- 400 ml smantana
- 4 catei de usturoi
- sare
- ulei
- 1 felie de capia
Pregatesti asa:
- Fierbi pastele in apa cu sare, le clatesti bine si le pui in sita la scurs.
- Baconul taiat in cubulete il calesti in ulei pana se aureste, dupa care il scoti pe o farfurie.
- In uleiul ramas in tigaie, adaugi ciupercile taiate marunt si usturoiul si, la final, ardeiul taiat cubulete.
- Peste pastele bine scurse, adaugi ciupercile cu ardei si usturoi bine curse de ulei, baconul, sare si piper dupa gust, iar la sfarsit, cand sevesti la masa, adaugi smantana.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu