skip to main |
skip to sidebar
Paste cu ciuperci si telemea
Iti trebuie:
- 400 g paste ( orice forme preferati )
- 300 g carnaciori semiafumati
- 250 g ciuperci
- 250 g telemea
Pregatesti asa:
- Pui pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.
- Lasi pastele sa fiarba timpul indicat pe ambalajul acestora.
- Dupa ce au fiert, clatesti pastele sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
- Cureti si speli bine ciupercile, le toci marunt si le pui la calit in 2 linguri de unt.
- Condimentezi cu sare si piper, iar cand ciupercile sunt aproape gata adaugi si rondele de carnaciori.
- Ungi un vas de yena cu unt, adaugi pastele, ciupercile calite si carnaciorii, iar deasupra razi telemeaua de oaie ( avand grija sa nu fie prea sarata ).
- Lasi sa se gratineze la cuptor circa 10 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu