Perisoare cu paste

Iti trebuie:

  • 250 g paste
  • 500 g carne tocata
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 l suc de rosii
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • oregano
  • vegeta
  • piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Amesteca bine carnea cu painea inmuiata si stoarsa.
  2. Adauga oul, un praf de piper si vegeta.
  3. Caleste ceapa cu usturoiul tocat.
  4. Toarna sucul de rosii si pune perisoarele.
  5. Adauga dafin si oregano.
  6. Lasa sa fiarba la foc potrivit.
  7. Daca sosul de rosii scade prea mult, adauga apa sau supa de zarzavat. 
  8. Serveste cu pastele fierte separat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes