Paste cu carne tocata si naut

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 350 g sos pentru paste bolognese
  • 1 cutie cu naut
  • 1 cutie de rosii taiate cubulete
  • 350 g carne tocata
  • 100 ml vina lb
  • cimbru
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • sare
  • boia
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, da-le sub un jet de apa rece si pune-le intr-un castron.
  2. Intr-o tigaie cu 2-3 linguri cu ulei incins, caleste ceapa tocata marunt, adauga carnea, aromatizeaza cu cimbru si condimenteaza cu sare si boia (dulce sau iute, dupa gust).
  3. Dupa ce s-a patruns carnea, pune nautul scurs si vinul, rosiile taiate pe jumatate.
  4. Daca a scazut prea mult, adauga apa calduta.
  5. Fierbe totul inabusit.
  6. Pune rosiile cubulete, sosul pentru paste bolognese si da-le in cateva clocote, acoperit.
  7. La final, adauga pastele scurse, amesteca si serveste imediat.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes