Iti trebuie:
- 500 g carne slaba de vita
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 rosie
- 1 ardei gras
- piper
- sare
- 1 punga cu paste (spirale)
- 1 lingura concentrat de legume
- ulei
- patrunjel verde tocat
- Speli carnea, o tai in bucati mai mici si o calesti in ulei fierbinte impreuna cu ceapa curatata si taiata marunt.
- Sarezi si piperezi, pui putina apa si, in timp ce fierbe, adaugi morcovul curatat si dat pe razatoarea mare, rosia decojita si taiata cuburi, ardeiul curatat de cotor si de seminte, tocat marunt.
- Daca e cazul, adaugi apa si inabusi pana se inmoaie carnea si scade zeama.
- Adaugi pastele fierte si scurse, concentratul de legume, stingi cu apa si lasi sa mai fiarba timp de 5-10 minute, sa se amestece aromele si gusturile.
- Mancarea o servesti presarata cu patrunjel tocat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu