skip to main |
skip to sidebar
Paste cu sos de castane
Iti trebuie:
- 500 g paste
- 4 catei de usturoi
- 220 g castane
- 1 ceapa
- 80 ml ulei
- 1 lingura faina
- 2 linguri pasta de tomate
- 140 ml vin rosu
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Fierbeti pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Fierbeti castanele, lasati-le la racit, apoi curatati-le de coaja.
- Prajiti-le 3 minute in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, apoi dupa 3-4 minute adaugati faina si stingeti cu pasta de tomate diluata cu 250ml apa si vinul.
- Adaugati usturoiul pisat, sare si piper.
- Turnati acest amestec peste pastele scurse si puneti totul la cuptor pentru circa 25 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu