Paste cu sos de castane

Iti trebuie:

  • 500 g paste
  • 4 catei de usturoi
  • 220 g castane
  • 1 ceapa
  • 80 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 140 ml vin rosu
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbeti pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Fierbeti castanele, lasati-le la racit, apoi curatati-le de coaja.
  3. Prajiti-le 3 minute in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, apoi dupa 3-4 minute adaugati faina si stingeti cu pasta de tomate diluata cu 250ml apa si vinul.
  4. Adaugati usturoiul pisat, sare si piper.
  5. Turnati acest amestec peste pastele scurse si puneti totul la cuptor pentru circa 25 de minute.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes