Felul doi cu macaroane

Iti trebuie:
  • 250 g macaroane
  • 2 fire praz
  • 150 g kaizer
  • 120 g cascaval
  • 3 oua
  • 250 ml smantana
  • 100 g branza
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 1 rosie.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi macaroanele in apa cu sare si cand sunt aproape gata adaugi prazul curatat si taiat rondele.
  2. Lasi la scurs intr-o strecuratoare.
  3. Ungi si tapetezi cu pesmet un vas termorezistent, pui pastele si prazul, kaizerul taiat bucatele si branza rasa.
  4. Bati ouale cu smantana, condimentezi cu sare, piper si nucsosoara si torni sosul peste paste.
  5. Presari cascavalul ras, pui feliile de rosii si coci in cuptorul incins, la foc potrivit, circa 40 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes