Paste cu somon si spanac

Iti trebuie:

  • 300 g paste
  • 150 g spanac la cutie
  • 150 g somon afumat
  • 150 g crema de branza
  • 100 ml smantana de gatit
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu ulei
  • parmezan
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele in multa apa in care ai adaugat un praf de sare si putin ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Scurge-le si pune-le intr-un castron.
  3. Taie ceapa marunt, caleste-o  in ulei incins si adauga spanacul scurs foarte bine.
  4. Dupa cinci minute, pune crema de branza, smantana si da totul intr-un clocot.
  5. Adauga somonul rupt in fasii, sareaza si pipereaza dupa gust, apoi pune deasupra pastele si fasii de parmezan.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes