skip to main |
skip to sidebar
Paste cu ciuperci
Iti trebuie:
- 300 g paste
- 380 g ciuperci
- 2 cepe
- 2 linguri de pasta de tomate
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- 200 de ml apa
- ulei: o lingura la fiert pastele
- 5-6 linguri pentru calit.
Iti trebuie:
- Pastele se fierb in apa cu un praf de sare si putin ulei.
- Cand sunt gata, se scurg, se clatesc in 2-3 randuri de apa rece si se pun deoparte.
- Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
- Cand devine aurie, se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 2-3 minute.
- Se pun apoi deasupra ciupercile curatate si maruntite in prealabil.
- Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
- Se stinge cu apa si se lasa la fiert 20-30 de minute.
- Inainte de a fi luate de pe foc, se presara deasupra verdeata tocata.
- Compozitia se toarna peste paste si se amesteca usor.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu