skip to main |
skip to sidebar
Paste la cuptor cu piept de pui
Iti trebuie:
- 2 piepti de pui
- 500 g paste scurte
- 4 linguri ulei
- 3 linguri unt
- 4 catei de usturoi
- 1 legatura macris
- 1 legatura loboda
- 1 legatura tarhon
- 1 legatura marar verde
- 100 g parmezan ras
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Taiati fiecare piept de pui in cate 2 bucati.
- Puneti la fiert carnea in apa care clocoteste, cu putina sare.
- Inlaturati spuma ori de cate ori este necesar.
- Cand carnea este aproape fiarta, scoateti-o.
- In apa in care a fiert carnea fierbeti pastele.
- Scurgeti-le apoi de apa in apoi amestecati-le cu untul, 2 linguri ulei, 2 linguri din apa care au fiert, parmezanul ras si ierburile tocate cat mai marunt apoi zdrobite intr-un mojar.
- Ungeti cu ulei un var termorezistent, asezati pastele si deasupra puneti bucatile de pui unse cu putin unt.
- Lasati-le la cuptor pana cand se rumenesc uniform.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu