Paste cu legume si kaizer

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 500 g rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 200 g cascaval
  • 350 g kaizer
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • busuioc
Pregatesti asa:
  1. Speli dovleceleul, il cureti de coaja si il tai fasii.
  2. Speli bine ardeii, ii cureti de pielite si ii tai si pe acestia in fasii.
  3. Pui pastele la fiert in apa clocotita cu un praf de sare si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  4. Intre timp, cureti ceapa si o speli bine, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  5. Dupa ce ceapa devine sticloasa, adaugi si restul legumelor taiate in fasii si le sotezi circa 4 minute.
  6. Cureti rosiile le tai felii, adaugi usturoiul zdrobit si le calesti 2 minute in acelasi ulei in care ai calit legumele.
  7. Asezi toate legumele intr-un vas termorezistent.
  8. Separat, calesti si kaizerul si il adaugi peste legumele din vasul termorezistent.
  9. Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa, le lasi la scurs si le adaugi si pe aceastea in vasul termorezistent, avand grija sa le amesteci usor.
  10. Condimentezi cu sare, piper, busuioc, patrunjel verde tocat marunt.
  11. Adaugi deasupra fasii subtiri de cascaval si introduci vasul la cuptor pentru circa 20 de minute.
  12. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes