Intr-un vas inalt pui apa la fiert cu o lingurita de sare si o lingurita de ulei.
Cand apa da in clocot adaugi pastele si le lasi sa fiarba circa 10 minute.
Speli bine ficateii, ii cureti de pielite, ii stergi cu un servet, ii tai in bucati mai mici, ii condimentezi cu sare si piper si ii pui la calit intr-o lingura de unt.
Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit intr-un alt vas in cealalta lingura de unt.
Adaugi si costita tocata marunt peste ceapa si lasi sa se rumeneasca impreuna.
Dupa ce ficateii s-au rumenit adaugi peste ei ceapa, costita rumenita si faina.
Amesteci bine, adaugi supa de legume si amesteci bine pentru a nu se forma cocoloase.
Lasi pe foc pana cand se ingroasa sosul.
Cand s-a ingrosat adaugi si smantana pentru gatit si mai lasi sa dea in cateva clocote.
Servesti cu pastele fierte, clatite sub un jet de apa rece si scurse bine.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu