skip to main |
skip to sidebar
Paste cu carne
Iti trebuie:
- 200 g paste
- 380 g carne tocata
- 2 cepe
- 2 rosii
- 1 pahar de apa
- sare
- piper
- cimbru
- marar si patrunjel verde.
Pregatesti asa:
- Pastele se fierb in apa cu un praf de sare si putin ulei.
- Cand sunt gata se scurg, se clatesc in 2-3 randuri de apa rece.
- Ceapa se curata si se toaca marunt, iar rosiile se decojesc si se taie cubulete.
- Se calesc in putin ulei, pana formeaza un sos gros.
- Se adauga carnea tocata si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
- Se stinge cu un pahar de apa si se lasa la fiert circa 20-30 de minute.
- La sfarsit se adauga verdeata tocata.
- Compozitia se toarna peste paste.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu