Paste cu carne

Iti trebuie:

  • 200 g paste
  • 380 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar si patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Pastele se fierb in apa cu un praf de sare si putin ulei.
  2. Cand sunt gata se scurg, se clatesc in 2-3 randuri de apa rece.
  3. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar rosiile se decojesc si se taie cubulete.
  4. Se calesc in putin ulei, pana formeaza un sos gros.
  5. Se adauga carnea tocata si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
  6. Se stinge cu un pahar de apa si se lasa la fiert circa 20-30 de minute.
  7. La sfarsit se adauga verdeata tocata.
  8. Compozitia se toarna peste paste.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes