skip to main |
skip to sidebar
Paste cu peste si mozzarela
Iti trebuie:
- 400 g paste scurte
- 500 g file de peste ( orice peste preferati )
- 150 ml smantana de gatit
- 2 oua
- 100 g mozzarela
- 1 legatura patrunjel
- 50 ml ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Puneti la fiert intr-un vas mai mare apa si 1 lingurita sare.
- Cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti pastele si fierbeti-le conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Intre timp, incingeti intr-o tigaie mai mare uleiul de masline si puneti catelul de usturoi taiat in doua.
- Cand acesta incepe sa se rumeneasca, scoateti-l si puneti in tigaie fileul de peste taiat in cubulete.
- Prajiti-le la foc mic, introrcandu-le pe toate partile pana cand se rumenesc bine.
- Scurgeti pastele fierte de apa si puneti-le in tigaia cu peste.
- Amestecati bine si lasati la foc mic 2-3 minute.
- Rasturnati apoi pastele si pestele intr-o tava adanca.
- Amestecati intr-un castron ouale batute cu smantana si jumatate din legatura de patrunjel.
- Puneti si usturoiul tocat marunt si potriviti de sare si piper.
- Turnati sosul de smantana in tava peste paste si peste, iar deasupra puneti mozzarela taiata in cubulete.
- Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu