Paste cu legume si costita

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 250 g costita
  • 150 g fasole verde din conserva
  • 100 g mazare din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 cm ghimbir
  • 3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Fierbi pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar dupa ce au fiert le pui la scurs intr-o sita.
  2. Intre timp, curata ceapa, dovlecelul, ardeiul, radacina de ghimbir, morcovul.
  3. Toaca marunt ceapa, iar restul legumelor taie-le bastonase.
  4. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca si caleste pe foc mic legumele bastonase impreuna cu cele din conserva, scurse in prealabil.
  5. Acopera cu un capac si amesteca din cand in cand, pentru a nu se prinde.
  6. Daca e nevoie, adauga un pic de apa, pana ce se patrund legumele.
  7. Separat, trage intr-o tigaie neunsa costita taiata.
  8. Cand este gata, pune-o peste legume si amesteca usor.
  9. Potiveste de sare si piper.
  10. Amesteca legume pregatite cu pastele scurse si clatite bine si serveste.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes