skip to main |
skip to sidebar
Cannelloni umplute cu branza si verdeata
Iti trebuie:
- 400 g cannelloni
- 400 g branza de vaci
- 2 legaturi marar
- 2 oua
- 125 g mozzarella
- 3 linguri smantana
- 2 linguri unt
- 2 linguri pesmet
Pentru sos iti trebuie:
- 300 ml lapte
- 2 linguri faina
- 2 linguri unt
- 100 ml sos de rosii
Pregatesti asa:
- Faramitezi branza si o amesteci cu ouale, mararul tocat marunt, smantana si untul.
- Amesteci bine pana cand obtii o crema consistenta si fina.
- Umpli pastele tubulete cu compozitia de mai sus, le asezi uniform in tava si le bagi la cuptor stropite cu sos de rosii si sosul bechamel preparat din 50 g unt, 2 linguri faina si o cana cu lapte.
- Le lasi la cuptor, iar spre sfarsit presari mozzarella taiata cubulete si torni sucul de rosii.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu