Cannelloni umplute cu branza si verdeata

Iti trebuie:

  • 400 g cannelloni
  • 400 g branza de vaci
  • 2 legaturi marar
  • 2 oua
  • 125 g mozzarella
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 100 ml sos de rosii
Pregatesti asa:
  1. Faramitezi branza si o amesteci cu ouale, mararul tocat marunt, smantana si untul.
  2. Amesteci bine pana cand obtii o crema consistenta si fina.
  3. Umpli pastele tubulete cu compozitia de mai sus, le asezi uniform in tava si le bagi la cuptor stropite cu sos de rosii si sosul bechamel preparat din 50 g unt, 2 linguri faina si o cana cu lapte.
  4. Le lasi la cuptor, iar spre sfarsit presari mozzarella taiata cubulete si torni sucul de rosii.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes