Ingrediente:
- 6 felii de paine
- 6 linguri spanac congelat
- 4 ardei grasi rosii
- 20 felii de cascaval
- 6 linguri branza de vaci
- 2 rosii
- 1 ceapa rosie
- sare
- Asezi feliile de paine la copt in tava de la cuptor.
- Cand acestea sunt gata tai feliile de paine in patru.
- Rosiile taiate cubulete, le treci printr-o sita, amesteci pasta obtinuta cu branza de vaci si cu sare si dai la rece.
- Dupa care speli si cureti ardeii de seminte, ii tai pe lung, ii oparesti si ii pui intr-o punga de plastic pentru 5 min.
- Si dupa ce s-au inmuiat ii tai in patrate de dimensiunea feliilor de paine taiate in patru.
- Apoi ungi feliile de paine cu crema de branza de vaci.
- Adaugi apoi putin spanac, ardei, cascaval si inca odata aceleasi straturi, pui o bucata de ceapa rosie si fixezi cu o scobitoare.
- Le dai 5 min la cuptor pana cand se rumeneste frumos.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu