Aperitiv colorat

Ingrediente:
  • 6 felii de paine
  • 6 linguri spanac congelat
  • 4 ardei grasi rosii
  • 20 felii de cascaval
  • 6 linguri branza de vaci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • sare
Preparare:
  1. Asezi feliile de paine la copt in tava de la cuptor.
  2. Cand acestea sunt gata tai feliile de paine in patru.
  3. Rosiile taiate cubulete, le treci printr-o sita, amesteci pasta obtinuta cu branza de vaci si cu sare si dai la rece.
  4. Dupa care speli si cureti ardeii de seminte, ii tai pe lung, ii oparesti si ii pui intr-o punga de plastic pentru 5 min.
  5. Si dupa ce s-au inmuiat ii tai in patrate de dimensiunea feliilor de paine taiate in patru.
  6. Apoi ungi feliile de paine cu crema de branza de vaci.
  7. Adaugi apoi putin spanac, ardei, cascaval si inca odata aceleasi straturi, pui o bucata de ceapa rosie si fixezi cu o scobitoare.
  8. Le dai 5 min la cuptor pana cand se rumeneste frumos.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes