Ingrediente:
- 300 g piure de castane
- 500 ml frisca batuta din smantana
- 3 oua
- 150 g zahar
- 1 lingura miere
- 250 ml lapte fiert si racit
- 1 lingura zahar vanilat
- 1 lingura rom
- 150 g alune de padure neprajite
- Bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si romul.
- Bateti galbenusurile cu mierea si laptele pana cand obtineti un amestec omogen.
- Adaugati frisca si puneti amestecul la bain-marie, la foc potrivit.
- Amestecati tot timpul, pentru a nu se prinde de vas.
- Cand compozitia s-a ingrosat suficient, luati vasul de pe foc, lasati-l la racit si apoi adaugati in compozitie piureul de castane si spuma de albusuri.
- Puneti si alunele zdrobite mai mare si amestecati prin rasturnare.
- Puneti amestecul la congelator, pentru mai multe ore.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu