Desert din piure de castane

Ingrediente:
  • 300 g  piure de castane
  • 500 ml frisca batuta din smantana
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 1 lingura miere
  • 250 ml lapte fiert si racit
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingura rom
  • 150 g alune de padure neprajite
Mod preparare:
  1. Bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si romul.
  2. Bateti galbenusurile cu mierea si laptele pana cand obtineti un amestec omogen.
  3. Adaugati frisca si puneti amestecul la bain-marie, la foc potrivit.
  4. Amestecati tot timpul, pentru a nu se prinde de vas.
  5. Cand compozitia s-a ingrosat suficient, luati vasul de pe foc, lasati-l la racit si apoi adaugati in compozitie piureul de castane si spuma de  albusuri.
  6. Puneti si alunele zdrobite mai mare si amestecati prin rasturnare.
  7. Puneti amestecul la congelator, pentru mai multe ore.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes