Ingrediente:
- 1 pachet aluat de foitaj
- 400 g piept de pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 ml smantana dulce
- 100 g telina
- 1/4 lingurita curry
- 200 g cascaval
- sare
- piper
- 1-2 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 galbenus
- 1 pliculet cu susan
- Incingi uleiul intr-o tigaie mai inalta, pui ceapa taiata julien fin, usturoiul tocat marunt si lasi doua minute.
- Adaugi fileul de pui taiat bucati mici si lasi pana devin aurii.
- Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, adaugi curry si telina data pe razatoarea mare si mai tii pe foc 10 minute.
- Lasi sa se raceasca.
- Foietajul dezghetat il tai in 12 patrate mari.
- In umplutura racita adaugi cascavalul ras si smantana.
- Pui 2-3 lingurite de umplutura pe jumatate din fiecare patrat, apoi partea libera o treci peste umplutura.
- Presezi marginile cu o furculita pentru a se lipi.
- Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt la distanta unul de altul.
- Le ungi cu galbenus de ou si le presari cu susan.
- Le introduci la cuptor pentru 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu