Foietaj cu piept de pui

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 400 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana dulce
  • 100 g telina
  • 1/4 lingurita curry
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 galbenus
  • 1 pliculet cu susan
Mod preparare:
  1. Incingi uleiul intr-o tigaie mai inalta, pui ceapa taiata julien fin, usturoiul tocat marunt si lasi doua minute.
  2. Adaugi fileul de pui taiat bucati mici si lasi pana devin aurii.
  3. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, adaugi curry si telina data pe razatoarea mare si mai tii pe foc 10 minute.
  4. Lasi sa se raceasca.
  5. Foietajul dezghetat il tai in 12 patrate mari.
  6. In umplutura racita adaugi cascavalul ras si smantana.
  7. Pui 2-3 lingurite de umplutura pe jumatate din fiecare patrat, apoi partea libera o treci peste umplutura.
  8. Presezi marginile cu o furculita pentru a se lipi.
  9. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt la distanta unul de altul.
  10. Le ungi cu galbenus de ou si le presari cu susan.
  11. Le introduci la cuptor pentru 30 de minute.
  12. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes