Chec cu pui la cuptor

Ingrediente:

  • 1 pui ( 1,5 kg )
  • 4 catei de usturoi
  • 250 g nuca
  • 1/2 paine mai veche
  • 1 cescuta ulei de masline
  • 1 varf cutit boia iute
Mod preparare Chec cu pui la cuptor:
  1. Iei puiul, il cureti, il speli si il fierbi o jumatate de ora.
  2. Scoti puiul si il lasi sa se raceasca.
  3. Miezul de paine, trei sferturi de nuca si usturoiul le sfarami in blender si amesteci compozitia cu 2 pahare de zeama in care a fiert puiul (racita in prealabil).
  4. Mai amesteci 2 ture cu blenderul.
  5. Puiul racit il cureti de piele si de oase, iar carnea o desfaci in fasii nu prea marunte.
  6. Combini fasiile de carne cu amestecul din blender.
  7. Daca amestecul este prea gros, mai poti adauga 1/2 pahar din supa de pui.
  8. Asezi preparatul pe tava de servit si pe deasupra presari restul de nuca maruntita, in uleiul de masline incins usor, amesteci bolaua iute si torni totul uniform peste amestec.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes