Ingrediente:
- 1 pui ( 1,5 kg )
- 4 catei de usturoi
- 250 g nuca
- 1/2 paine mai veche
- 1 cescuta ulei de masline
- 1 varf cutit boia iute
- Iei puiul, il cureti, il speli si il fierbi o jumatate de ora.
- Scoti puiul si il lasi sa se raceasca.
- Miezul de paine, trei sferturi de nuca si usturoiul le sfarami in blender si amesteci compozitia cu 2 pahare de zeama in care a fiert puiul (racita in prealabil).
- Mai amesteci 2 ture cu blenderul.
- Puiul racit il cureti de piele si de oase, iar carnea o desfaci in fasii nu prea marunte.
- Combini fasiile de carne cu amestecul din blender.
- Daca amestecul este prea gros, mai poti adauga 1/2 pahar din supa de pui.
- Asezi preparatul pe tava de servit si pe deasupra presari restul de nuca maruntita, in uleiul de masline incins usor, amesteci bolaua iute si torni totul uniform peste amestec.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu