Clatite umplute cu ciuperci si carne tocata

Ingrediente:
  • 2 oua
  • 1 pahar mare apa minerala
  • 1 pahar faina
  • 1/2 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Ingrediente pentru umplutura:
  • 400 g carne tocata
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
Mod preparare:
  1. Incingi uleiul intr-o tigaie mai mare, calesti carnea tocata impreuna cu ciupercile tocate marunt si ardeiul taiat marunt.
  2. Lasi cateva minute si adaugi rosiile taiate cubulete mici.
  3. Calesti pana scade zeama, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si dai deoparte.
  4. Amesteci cu telul ingredientele pentru clatite si condimentezi dupa gust.
  5. Trebuie sa faci un aluat mai gros.
  6. Daca este nevoie, mai adaugi faina.
  7. Coci clatitele intr-o tigaie de teflon, unsa cu putin ulei.
  8. Umpli clatitele, le impaturesti si le asezi intr-un vas.
  9. Razi cascaval deasupra si le introduci la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes