Ingrediente:
- 2 oua
- 1 pahar mare apa minerala
- 1 pahar faina
- 1/2 ceapa rosie tocata marunt
- 1 legatura marar
- sare
- piper
- 400 g carne tocata
- 400 g ciuperci
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 100 g cascaval
- Incingi uleiul intr-o tigaie mai mare, calesti carnea tocata impreuna cu ciupercile tocate marunt si ardeiul taiat marunt.
- Lasi cateva minute si adaugi rosiile taiate cubulete mici.
- Calesti pana scade zeama, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si dai deoparte.
- Amesteci cu telul ingredientele pentru clatite si condimentezi dupa gust.
- Trebuie sa faci un aluat mai gros.
- Daca este nevoie, mai adaugi faina.
- Coci clatitele intr-o tigaie de teflon, unsa cu putin ulei.
- Umpli clatitele, le impaturesti si le asezi intr-un vas.
- Razi cascaval deasupra si le introduci la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu