Ingrediente:
- 250 g faina
- 1/2 pachet de unt
- 1 pahar cu apa
- un praf de sare
- 4 oua
- 1 esenta de vanilie
- ulei
- 4 linguri cacao instant
- 1 lingura margarina
- 4 lingurizahar
- 100 ml apa
- Intr-un vas pui apa la fiert, iar cand clocoteste, tragi vasul de pe foc si adaugi sarea, margarina sau untul si cantitatea intreaga de faina.
- Amesteci energic, lasi sa se raceasca si adaugi ouale pe rand.
- Apoi adaugi esenta de rom sau de vanilie.
- Formezi gogosile din aluat cu ajutorul unei lingurite si le prajesti in ulei, intorcandu-le pe ambele parti de mai multe ori.
- Dupa ce s-au rumenit usor, le scoti cu spumiera pe un strat de servetele.
- Apoi presari gogoselele cat sunt calde cu zahar pudra.
- Pregatesti sosul de ciocolata, asezand intr-o craticioara toate ingredientele.
- Dai in clocot, lasi sa se raceasca si apoi pui sosul intr-un vas mic.
- Asezi gogoselele pe un platou si le servesti inmuiate in sos.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu