Clatite cu ciuperci si smantana

Ingrediente:

  • 20 de clatite
  • 500 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • o lingura faina
  • o ceasca lapte
  • 4 linguri cascaval ras
  • un pahar smantana
Mod preparare:
  1. Ciupercile taiate se inabusa in 2 linguri de unt, apoi se lasa pe foc mic sa scada bine zeama pe care o Iasa.
  2. Se adauga sare si piper, dupa gust.
  3. Se pun cu un sos alb, mai legat, preparat separat dintr-o lingura de unt, faina si lapte.
  4. Clatitele se umplu, pe rand , se ruleaza nu prea strans, apoi se asaza, una langa alta, intr-un vas de sticla rezistent la foc.
  5. Pe deasupra se presara cascavalul ras si se toarna smantana.
  6. Se introduc in cuptor sa se gratineze 15 minute.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes