Pentru aluatul de cornuri iti trebuie:
- 500 g faina
- 250 ml lapte caldut
- 1 ou
- 100 g unt
- 1 cubulet drojdie
- 1 varf cutit de sare
- 250 g sunca
- 200 g cascaval
- 1 ou pentru uns cornurile
- 1 lingura unt pentru uns tava
- Din toate ingredientele framanti un aluat potrivit de tare, pe care-l lasi la crescut cel putin o jumatate de ora.
- Sunca o tai fasii, iar cascavalul il dai pe razatoarea mare.
- Dupa ce a crescut aluatul, iei cate o bucata, o intinzi cu sucitorul, apoi adaugi cascaval si sunca.
- Rulezi si apoi ungi cu ou batut.
- Procedezi la fel cu restul ingredientelor.
- Le asezi intr-o tava unsa cu unt, apoi le introduci la cuptor si le lasi pana devin aurii.
- Le ungi cu putin ulei cat sunt calde si le servesti.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu