Desert cu orez si capsuni

Ingrediente:

  • 8 linguri orez
  • 4 linguri zahar
  • 800 ml zeama de compot
  • 8 capsuni mari
  • 100 g ciocolata de menaj
  • ulei
  • sare
Pasi de urmat:
  1. Fierbeti orezul in zeama de compot in care ati pus zaharul si putina sare.
  2. Cand tot lichidul a fost absorbit de orez, luati vasul de pe foc, acoperiti-l si lasati-l in repaus 10 minute, apoi impartiti-l in 4 castroane unse cu ulei.
  3. Rasturnati orezul rece din castroane pe cate o farfurioara.
  4. Topiti ciocolata si inmuiati in ea varful capsunelor, apoi asezati-le pe stratul de orez.
  5. Daca v-a ramas ciocolata topita, stropiti pentru a decora preparatul.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes