Spuma de capsune

Ingrediente:

  • 700 g capsune
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura coaja de lamaie rasa
  • 4 albusuri de oua proaspete
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 varf cutit de sare
Mod preparare:
  1. Bateti spuma albusurile cu praful de sare si dupa 5 minute adaugati zaharul pudra si cel vanilat.
  2. Bateti spuma inca 4 minute astfel incat zaharul sa fie bine incorporat.
  3. Curatati capsunile de codite, spalati-le si scurgeti-le bine de apa.
  4. Sfaramati-le apoi cu blenderul, dupa care amestecati-le cu spuma de albus.
  5. Adaugati coaja de lamaie si omogenizati bine spuma.
  6. Serviti spuma de capsune rece.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes