Pentru aluat:
- 4 linguri faina
- 4 oua
- 4 linguri lapte
- 1 praf de sare
- 250 g cascaval
- 60 g masline fara samburi
- 1 gogosar murat
- 4 felii de sunca
- 2 linguri smantana
- 2 linguri maioneza
- sare
- piper
- Cu ajutorul ingredientelor de mai sus prepari un aluat, amestecand galbenusurile cu faina, laptele si praful de sare.
- Cu mixerul bati albusurile spuma tare cu un praf de sare si incorporezi peste amestecul de galbenusuri, amestecand cu ajutorul unei linguri de lemn.
- Adaugi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Coci la foc potrivit circa 15 min.
- Intre timp, tai cubulete mici sunca, maslinele, gogosarul si treci pe razatoare cascavalul.
- Le amesteci cu maioneza si adaugi sare si piper dupa gust.
- Iei blatul din cuptor si, cand este doar putin caldut; il ungi cu smantana, presari cascaval ras, adaugi restul ingredientelor si rulezi strans.
- Se lasa la frigider doua ore si tai felii in momentul servirii.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu