Briose cu coacaze

Ingrediente:

  • 250 g branza de vaci
  • 6 linguri lapte
  • 5 linguri ulei
  • 80 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 pachetel praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • 2 linguri zahar
  • 200 g coacaze
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri nuca de cocos
Preparare:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
  2. Framanti un aluat din branza de vaci cu zaharul, uleiul, laptele, sare, oul, zaharul vanilat si omogenizezi.
  3. Adaugi faina amestecata cu praful de copt.
  4. Imparti aluatul in 16 bilute pe care le aplatizezi.
  5. Le asezi intr-o tava captusita cu hartie de copt.
  6. Faci mici gauri in turtite, unde introduci bucati mici de unt.
  7. Deasupra asezi coacazele spalate, zaharul si nuca de cocos.
  8. Le coci la 175°C, in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes