Ingrediente:
- 250 g branza de vaci
- 6 linguri lapte
- 5 linguri ulei
- 80 g zahar
- 2 oua
- 300 g faina
- 1 pachetel praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- sare
- 2 linguri zahar
- 200 g coacaze
- 50 g unt
- 2-3 linguri nuca de cocos
- Cerni faina impreuna cu praful de copt.
- Framanti un aluat din branza de vaci cu zaharul, uleiul, laptele, sare, oul, zaharul vanilat si omogenizezi.
- Adaugi faina amestecata cu praful de copt.
- Imparti aluatul in 16 bilute pe care le aplatizezi.
- Le asezi intr-o tava captusita cu hartie de copt.
- Faci mici gauri in turtite, unde introduci bucati mici de unt.
- Deasupra asezi coacazele spalate, zaharul si nuca de cocos.
- Le coci la 175°C, in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu