skip to main |
skip to sidebar
Aperitiv cald cu creier de vita
Pentru aluat:
- 200 g faina
- 2 oua
- 100 ml smantana
- 1 praf de copt
Pentru umplutura:
- 250 g creier de vita fiert
- 2 ou
- 3 fire de ceapa verde
- 1 morcov mare fiert
- 1 lingura mustar
- 2 gogosari murati
- sare
- piper
Preparare:
- Separi albusurile de galbenusuri.
- Cu mixerul bati spuma tare albusurile cu un praf de sare.
- Dupa care amesteci galbenusurile cu smantana, apoi cu albusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praf de copt.
- Adaugi compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
- Dai la cuptor 10 min.
- Dupa aceea amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul, gogosarul si ceapa taiata cubulete, mustarul, sare si piper (macinat si boabe), dupa preferinta.
- Intinzi bine umplutura pe blat, rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 min.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu