Aperitiv cald cu creier de vita

Pentru aluat:

  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 1 praf de copt
Pentru umplutura:
  • 250 g creier de vita fiert
  • 2 ou
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare fiert
  • 1 lingura mustar
  • 2 gogosari murati
  • sare
  • piper
Preparare:
  1. Separi albusurile de galbenusuri.
  2. Cu mixerul bati spuma tare albusurile cu un praf de sare.
  3. Dupa care amesteci galbenusurile cu smantana, apoi cu albusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praf de copt.
  4. Adaugi compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
  5. Dai la cuptor 10 min.
  6. Dupa aceea amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul, gogosarul si ceapa taiata cubulete, mustarul, sare si piper (macinat si boabe), dupa preferinta.
  7. Intinzi  bine umplutura pe blat, rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 min.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes