Ingrediente:
- 250 g piept de pui
- 6 cartofi
- o ceapa
- 2-3 linguri faina
- 1 lingura ulei
- 3 oua
- 1 lingura marar tocat fin
- sare
- piper
- 2-3 linguri pesmet
- ulei pentru prajit
- Ceapa tocata se inabusa in putin ulei.
- Se adauga carnea trecuta prin masina de tocat, se amesteca, apoi se inabusa sub capac, adaugand cate putina apa si mararul tocat.
- Se potriveste de sare si piper, apoi se lasa sa se raceasca putin.
- Se amesteca cu un ou crud.
- Cartofii fierti in coaja se curata si se zdrobesc, apoi impreuna cu faina, cu un ou si putina sare, se framanta pe planseta presarata cu faina.
- Se formeaza un sul care se taie in felii potrivit de groase.
- Fiecare felie se intinde.
- Peste felie se pune cate putina tocatura, se ruleaza in asa fel incat carnea sa fie bine invelita in aluat si se formeaza crochete.
- Crochetele se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu