Ingrediente:
- 400 g aluat foietaj
- 200 g sunca
- 150 g cascaval ras
- 1 ardei gras rosu
- 70 g masline fara samburi
- sare
- piper
- Lasi aluatul de foietaj sa se dezghete.
- Cand s-a dezghetat, incingi cuptorul la 200°C.
- Tai sunca si ardeiul gras, iar maslinele in fasiute.
- Aluatul il tai in ce forme doresti, pe care le pui intr-o tava cu hartie de copt si le intepi usor cu furculita.
- Pe fiecare bucatica de aluat pui bucatele de sunca, cascaval, cubulete si fasii de masline.
- Presari sare si piper, daca mai este nevoie.
- Dupa ce umpli toata tava, o introduci in cuptorul incins si lasi 25-30 de minute, pana cand aluatul s-a umflat frumos si s-a rumenit usor.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu