Ingrediente:
- o varza cu frunze subtiri
- 350 g carne de pui
- o ceapa
- o lingura ulei
- 2 linguri verdeata tocata marunt
- 2 oua
- sare
- piper
- 3 linguri faina
- 3 linguri pesmet
- ulei pentru prajit
- sos de rosii
- 1 paharel smantana
- Frunzele de varza se oparesc in apa clocotita cu sare si se scurg bine.
- Ceapa tocata se inabusa intr-o lingura de ulei, se adauga carnea trecuta prin masina de tocat si se inabusa in continuare.
- Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga verdeata tocata, 1 ou, o lingura de smantana, sare si piper, dupa gust.
- Se amesteca bine.
- Pe fiecare foaie de varza se pune cate o lingura de tocatura; marginile foii se aduc spre inauntru si se ruleaza in forma de crochete care se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se rumenesc in ulei incins.
- Crochetele prajite se asaza intr-un vas rezistent la foc, deasupra se toarna un sos subtire de rosii, apoi vasul se introduce in cuptorul incins, timp de 15 minute.
- Se servesc cu smantana.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu