Briose cu ciocolata alba si crema de branza

Ingrediente:

  • 400 g ciocolata alba de menaj
  • 1 lingura unt
  • 200 g crema de branza
  • 150 g miez de dovleac fiert
  • 1/2 lingurita miez ras de ghimbir
  • 1/2 lingurita de scortisoara macinata
  • un varf de lingura de nucsoara rasa
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de cuisoare
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g pesmet
Preparare:
  1. Topesti 300 g ciocolata alba si nu o lasati prea mult la foc.
  2. Apoi cu ajutorul unei pensule ungeti peretii formelor de briose cu un strat egal de ciocolata topita.
  3.  Dupa care lasati-le sa se raceasca, apoi puneti-le la frigider.
  4. Intr-un castron amestecati crema de branza cu piu-reul de dovleac, mirodeniile, zaharul si pesmetul.
  5. Dupa aceea cu acest amestec umpleti bine "castroanele" de ciocolata si nivelati stratul de deasupra.
  6. Topiti apoi ciocolata ramasa si turnati pe fiecare briosa, in asa fel incat sa faceti capacul deasupra umpluturii cat mai etans.
  7. Puneti briosele la frigider pentru doua ore inainte de a fi servite.
  8. Se pot orna cu bombonele, fructe de sezon, nuci sau alune tinute in miere.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes