Ingrediente:
- 400 g ciocolata alba de menaj
- 1 lingura unt
- 200 g crema de branza
- 150 g miez de dovleac fiert
- 1/2 lingurita miez ras de ghimbir
- 1/2 lingurita de scortisoara macinata
- un varf de lingura de nucsoara rasa
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1/2 lingurita de cuisoare
- 100 g zahar pudra
- 300 g pesmet
- Topesti 300 g ciocolata alba si nu o lasati prea mult la foc.
- Apoi cu ajutorul unei pensule ungeti peretii formelor de briose cu un strat egal de ciocolata topita.
- Dupa care lasati-le sa se raceasca, apoi puneti-le la frigider.
- Intr-un castron amestecati crema de branza cu piu-reul de dovleac, mirodeniile, zaharul si pesmetul.
- Dupa aceea cu acest amestec umpleti bine "castroanele" de ciocolata si nivelati stratul de deasupra.
- Topiti apoi ciocolata ramasa si turnati pe fiecare briosa, in asa fel incat sa faceti capacul deasupra umpluturii cat mai etans.
- Puneti briosele la frigider pentru doua ore inainte de a fi servite.
- Se pot orna cu bombonele, fructe de sezon, nuci sau alune tinute in miere.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu