Ingrediente:
- 120 g branza de vaci
- 100 g parmezan
- 130 ml smantana
- 1 ou
- 1/2 legatura marar
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- busuioc
- piper
- Dai parmezanul pe razatoare si il amesteci cu smantana, branza de vaci, sare si piper dupa gust.
- Toci mararul marunt si il amesteci cu celelalte ingrediente.
- Adaugi oul, 1/2 din plicul de praf de copt.
- Ungi formele de briose, asezi compozitia si o pui in cuptor timp de 30 de minute la foc potrivit.
- Cand sunt gata, lasi briosele sa se raceasca si, dupa aceea, le scoti din forme.
- Tai rosile cherry in jumatate, le amesteci cu otet, ulei de masline, busuioc tocat si le servesti alaturi de briose.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu