Ingrediente:
- 1 kg pulpa dezosata de curcan
- 6 catei de usturoi
- 1 ceapa rosieboia dulce
- piper
- cimbru uscat
- oregano
- 2 linguri ulei
- sare
- 200 g cascaval afumat
- Speli bine pulpa de curcan si o stergi cu un prosop pentru a elimina excesul de apa.
- Se toaca pulpa de curcan in masina de tocat.
- Se curata o ceapa si se taie marunt.
- Usturoiul pisat il freci cu un praf de sare si uleiul, pana se albeste si are consistenta unei maioneze.
- Se amesteca carnea cu ceapa si usturoiul, adaugi condimente si sare dupa gust.
- Se framanta carnea si se pune in frigider pentru o ora.
- Tai cascavalul in bastonase.
- Fiecare bucata de cascaval o invelesti in carne, dandu-le forma de mici batoane.
- Se pun rulourile pe gratarul incins, avand grija sa le rumenesti pe toate partile.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu